Over Huyze Abbeweer

We kijken gericht naar de beste methode voor ieder individu.

Huyze Abbeweer biedt dagbesteding en/of individuele begeleiding van deelnemers op onze zorgboerderij of ambulant bij mensen thuis.

Het gevoel moet van beide kanten goed zijn

Huyze Abbeweer vindt het belangrijk dat ieder mens (jong en/of oud) ertoe doet in de maatschappij. We bieden een veilige omgeving waar warmte, gezelligheid en huislijkheid voorop staan. Dit willen we creëren door lief en leed met elkaar te delen en door vooral verbinding te maken met elkaar. Deelnemers moeten zich bij ons thuis, veilig en gehoord voelen. We kijken altijd samen naar de mogelijkheden en hoe we elkaar kunnen versterken.

Alle medewerkers hebben veel ervaring in de zorgbranche. We werken het liefst met verticale groepen, waarin zowel jonge als oudere deelnemers elkaar ook kunnen versterken. De belangrijkste basis is dat het gevoel van beide kanten goed is.

Kleinschalige dagbesteding in Groningen

Met elkaar bouwen en werken we dagelijks aan een kleinschalige dagbesteding, geïntegreerd in het maatschappelijk leven van het dorp Tinallinge. Dit is voor ons een essentiële voorwaarde om volledig deel te kunnen nemen aan de samenleving.

Onze kleinschalige dagbesteding biedt optimale omstandigheden om de privacy, zelfstandigheid en keuzevrijheid van de deelnemers gestalte te geven. Doordat de maatschappij en wetgeving steeds veranderen, proberen wij flexibel mee te bewegen. Dit heeft ook effect op het aanbod van dagbesteding. Werken in een kleine groep of als individu is altijd het uitgangspunt van onze werkwijze.

Werken op het land Zorgboerderij Huyze Abbeweer
Huyze Abbeweer wie zijn wij

Wie zijn wij?

Wij, Arie en Antoinette, wonen als gezin met onze kinderen op zorgboerderij Huyze Abbeweer. De oudste is reeds uit huis en de jongste drie helpen relgelmatig even mee in en om de boerderij. Wij vinden het heel prettig om in ons dagelijks leven hulp en structuur te kunnen bieden aan mensen die dat nodig hebben.

"Arie en Antoinette (die hond Mayra in de gaten houdt) met Yoni en Novi. Links Thom, een van de jongeren op de zorgboerderij. Ook hond Tess is van de partij.”

Verwanten

De familie en/of begeleiders van onze deelnemers spelen een belangrijke rol in hun leven. Wij vinden het juist daarom belangrijk om ze goed te leren kennen en zo de deelnemer(s) optimaal te kunnen helpen. Zo kunnen we samen dagelijks werken aan het geluk van onze deelnemers. Wij zijn graag betrokken bij de persoonlijke ontwikkelingen van onze deelnemers.

Erkend leerbedrijf stage zorgboerderij

We zijn een erkend leerbedrijf. Dit betekent dat we door SBB erkend zijn om stagiaires te begeleiden. Mocht je het leuk vinden om bij ons stage te lopen dan kun je een dagje meedraaien.

Laat het ons weten via het contactformulier.